Certificat Urbanism Bucuresti

Bucuresti, Bd. Unirii 64-66, bl. K3, sc.2, ap.47, Sector 3

  contact@certificat-urbanism-bucuresti.ro

Bucuresti, Bd. Unirii 64-66, bl. K3, sc.2

Cost certificat de urbanism

Cat costa un certificat de urbanism? Daca ai in plan sa obtii unul, cu siguranta te intereseaza si partea de costuri a acestui document.

Asadar, subiectul pe care il tratam astazi este legat de costurile asociate obtinerii certificatului de urbanism. In cazul acesta, vorbim de taxa certificatului de urbanism. Vedem imediat despre ce taxa este vorba, cum se poate calcula. 

Iti facem cunoscute si costurile obtinerii certificatului de urbanism de catre echipa noastra, pe care le avem afisate in site. Serviciul nostru te scapa de toata procedura de obtinere a certificatului de urbanism: verificare documentatie + pregatire documentatie + pregatire dosar + depunere dosar. 

Desi ne ocupam de acest serviciu in Bucuresti si Ilfov, daca proprietatea ta este intr-o alta locatie, nu inseamna ca nu te putem ajuta. Ne poti contacta si iti confirmam pe loc cu ce acte te putem ajuta.

cat costa un certificat de urbanism
cat costa un certificat de urbanism

Cat costa un certificat de urbanism?

Cand suntem interesati cat ne costa un certificat de urbanism este important sa cunoastem taxa solicitata pentru eliberarea lui. Taxa se calculeaza in functie de suprafata spatiului detinut. Iata care sunt taxele ce se percep, dar atentie, acestea pe care ti le prezentam sunt in orasul Bucuresti. Daca proprietatea ta apartine de alta zona, iti poti face o idee estimativa cu ajutorul taxelor de mai jos:

– pana la 150 mp -> 6 lei

– 151 mp – 250 mp -> 7 lei

–  251 mp – 500 mp -> 9 lei

– 501 mp – 750 mp -> 13 lei 

– 751 mp – 1000 mp -> 16 lei

– peste 1000 mp -> 19 lei + 0.01 lei / mp pentru fiecare mp care depaseste 1000 mp. 

Este posibil ca taxele stabilite sa difere usor in functie de zona de care apartine proprietatea ta. Consulta intotdeaua informatiile oferite de autoritatea ce emite Certificatul de Urbanism. 

Alte costuri asociate cu obtinerea Certificatului de Urbanism

Am punctat cat costa un certificat de urbanism din perspectiva taxei. Acum sa vorbim si despre documentatia necesara ce poate intra la capitolul costuri. Pe langa dovada de achitare a taxei, se pregatesc documentele necesare eliberarii lui.

Memoriul tehnic, planurile de incadrare in zona, extrasul de carte funciara sunt cateva documente solicitate frecvent. Alaturi de acestea, in functie de tema lucrarilor, tipul imobilului, scopul certificatului de urbanism etc. pot fi solicitate si alte documente.  

cat costa un certificat de urbanism

Cost serviciu obtinere certificat de urbanism

Cum te ajutam si cat costa un certificat de urbanism obtinut de echipa prin serviciile noastre? Te putem ajuta cu actele necesare pentru eliberarea certificatului de urbanism sau cu serviciul prin care ti-l putem obtine noi, de la a la z. Tu scapi de griji si obtii usor certificatul de urbanism. 

Solicita-ne oferta pentru obtinerea actelor pentru certificatul de urbanism. Te putem ajuta cu Memoriul tehnic si extrasul de Carte Funciara. Ia legatura cu noi si iti confirmam serviciile noastre. 

Pentru serviciul complet (verificare documentatie + pregatire documentatie + pregatire dosar + depunere dosar), vezi costuri obtinere Certificat de Urbanism apasand butonul de mai jos. Cauta in pagina noastra de serviciu costurile afisate.

Cu ce scop iti trebuie Certificat de Urbanism?

Vrei sa obtii Certificat de Urbanism pentru eliberarea autorizatiei de construire, de demolare? Pentru schimbare de destinatie? Pentru amplasarea de semnalistica publicitara? Pentru informare?

Avem costuri afisate pentru fiecare scop in parte. Verifica lista disponibila in Bucuresti si Ilfov si contacteaza-ne!

Poti citi si despre serviciul de obtinere a autorizatiei de construire, daca acesta este scopul pentru care ai nevoie de Certificatul de Urbanism. 

Ti-ai putut face cel putin o idee despre cat costa un Certificat de Urbanism atunci cand il eliberezi? Pe noi ne poti contacta la numarul 0723 095 532 pentru serviciile noastre. Mult succes cu lucrarile tale!