Certificat Urbanism Bucuresti

Bucuresti, Bd. Unirii 64-66, bl. K3, sc.2, ap.47, Sector 3

  contact@certificat-urbanism-bucuresti.ro

Bucuresti, Bd. Unirii 64-66, bl. K3, sc.2

Ce este intrarea in legalitate?

Intrarea in legalitate se refera la procedurile pe care le poti urma pentru a autoriza o constructie sau mai multe lucrari de constructii efectuate fara autorizatia necesara. 

Cum poti intra in legalitate?

Ai construit sau ai desfiintat fara sa ai la baza autorizatie? Atunci trebuie sa urmezi pasii de intrare in legalitate a constructiilor fara autorizatie. Sunt mai multe proceduri la mijloc, dar cu ajutorul echipei poti scapa de grija acestora. Noi te ajutam cu documentatiile necesare. Arhitecti, ingineri, experti tehnici, verificatori de proiecte, toate persoanele specializate sunt aici sa te ajute cu intocmirea actelor necesare pentru intrare in legalitate a constructiei sau lucrarilor tale. 

intrare in legalitate

Cum te ajuta intrarea in legalitate?

Hai sa vedem cum te poate ajuta procedura de intrare in legalitate cu constructia sau lucrarile tale:

intrare in legalitate

Ce se intampla daca construiesti fara autorizatie?

Conform legii, lucrarile trebuie sa se execute in baza autorizatiei de construire sau de demolare, dupa caz. Ce se intampla daca efectuezi lucrari fara autorizatie? 

Lucrari fara autorizatie ce necesita intrare legalitate

Daca ai efectuat una dintre lucrarile de mai jos poti avea nevoie de intrare in legalitate. Atentie, exista si lucrari ce se pot construi fara obtinerea autorizatiei de construire. Acestea sunt prevazute in Legea 50/1991, art.11. Situatii des intalnite, pentru care clientii nostri au avut nevoie de intrare in legalitate: 

OFERTA NOASTRA PENTRU TINE

Ai lucrari fara autorizatie de construire si vrei sa intri in legalitate? Vrei sa ai locuinta inregistrata corect si actualizata in evidentele cadastrale? Noi te putem ajuta cu documentatiile necesare pentru intrarea in legalitate. 

Te ajutam la obtinerea Certificatului de edificare sau cu autorizarea lucrarilor executate si sanctionate prin eliberarea Certificatului de Urbanism. 

Intrarea in legalitate a constructiilor, pentru lucrarile mai vechi de 3 ani, se poate face prin obtinerea Certificatului de edificare, conform art. 37, alin. 6 din Legea 50/1991. Pentru lucrarile fara autorizatie, efectuate recent si sanctionate, autorizarea lucrarilor se face prin procedura de obtinere a Certificatului de Urbanism si de obtinere a documentelor solicitate in cuprinsul lui. 

intrare in legalitate

TE AJUTAM SA INTRI IN LEGALITATE

Cum te ajutam? Echipa noastra de ingineri structuristi, experti tehnici, arhitecti, verificatori de proiecte se ocupa de intocmirea actelor necesare pentru intrarea in legalitate. Avizele, expertiza tehnica, proiectul tehnic, referatele de verificare, te ajutam cu toata documentatia care ti se solicita pentru intrarea in legalitate. Avem in echipa persoane delegate in interactiunea cu institutiile necesare, in Bucuresti. Asa ca ne putem ocupa si de pregatirea dosarelor pentru eliberarea Certificatului de edificare sau pentru eliberarea autorizatiei. 

Pasi intrare in legalitate constructie fara autorizatie

Vrei sa stii care sunt pasii pentru intrarea in legalitate? Iata, pe scurt, in ce consta procedura de intrare in legalitate:

  1. Pregatirea actelor pentru obtinerea Certificatului de edificare / a actelor solicitate in Certificatul de Urbanism pentru autorizarea lucrarilor
  2. Pregatirea dosarelor cu acte necesare pentru intrarea in legalitate
  3. Depunerea dosarelor in cadrul institutiei competente (de regula, primaria)
  4. Ridicarea Certificatului de edificare sau Autorizatiei de construire.
  5. Predarea actelor necesare catre inginerul topograf, in scopul actualizarii documentatiei cadastrale.