Certificat Urbanism Bucuresti

Bucuresti, Bd. Unirii 64-66, bl. K3, sc.2, ap.47, Sector 3

  contact@certificat-urbanism-bucuresti.ro

Bucuresti, Bd. Unirii 64-66, bl. K3, sc.2

certificat de urbanism model completat

Model certificat de urbanism

Cum arata un model de certificat de urbanism? Echipa incurajeaza informarea din timp, iar ca sa fie totul clar pentru tine atunci cand incepi procesul de emitere a certificatului, iti prezentam 3 modele de certificate obtinute de catre clienti.

Multi dintre cei care au nevoie de certificat de urbanism se documenteaza foarte bine cu privire la acest document. Si bineinteles, doresc sa vada si un model de certificat de urbanism completat, inainte de a li se emite propriul act.

Situatiile pe care ti le prezentam sunt urmatoarele:

Model Certificat de urbanism pentru autorizare

In primul model de Certificat de Urbanism, documentul a fost eliberat pentru o proprietate din Sectorul 4, situat intr-un bloc pe Strada Pridvorului. Certificatul a fost emis in baza mai multor documente pe care proprietarul le-a pus la dispozitie.

Ce modificari s-au dorit executate in locuinta?

Proprietarul a dorit sa construiasca un balcon, locuind la parterul imobilului, asa cum reiese din modelul de certificat de urbanism. Obtinerea Certificatului a fost si primul pas pentru obtinerea autorizatiei. 

Lista cu documente solicitate in certificatul de urbanism

Ultimele pagini din model cuprind o lista cu acte necesare pentru emiterea autorizatiei de construire.  

In cazul clientului, pentru executarea si inchiderea balconului printre acte s-a solicitat expertiza tehnica, proiect DTAC si referate de verificare. Expertiza tehnica se efectueaza de catre un expert tehnic atestat care evalueaza daca aceste modificari sunt posibile si nu afecteaza stabilitatea imobilului. 

Ce este expertiza MLPAT
si de ce a fost solicitata in modelul de certificat de urbanism?

Expertiza MLPAT este un document tehnic scris, intocmit de catre un expert tehnic atestat si autorizat in constructii. Raportul aduce o concluzie cu privire la starea structurii de rezistenta in urma modificarilor efectuate sau propuse. Mai multe despre expertiza tehnica mlpat.

Model certificat de Urbanism pentru caseta luminoasa

In al doilea model de Certificat de urbanism, proprietarul a amplasat o caseta publicitara luminoasa fara autorizatie de construire, iar pentru intrarea in legalitate s-a solicitat in primul rand certificatul.  

Ai nevoie de autorizatie de construire cand vrei sa amplasezi o reclama publicitara luminoasa. Pentru a obtine autorizatia se elibereaza un certificat de urbanism in care sunt solicitate o serie de acte pentru autorizare. 

In schimb, in cazul in care ai amplasat o reclama publicitara neautorizata este nevoie de intrarea in legalitate cu aceste modificari. Intrarea in legalitate se face tot prin emiterea unui certificat in care se regasesc o serie de documente. 

Ce documente au fost solicitate in acest model de certificatde urbanism?

Ce este documentatia DTAC
si de ce a fost solicitata in modelul
de certificat?

Documentatia tehnica DTAC cuprinde partea de arhitectura, partea de structura si partea de instalatii, formate din memoriu tehnic si planuri. Citeste mai multe despre proiectul DTAC care se solicita in Certificatul de Urbanism.

Certificat de Urbanism pentru recompartimentare

Exemplul de care discutam este un model de certificat de urbanism in scopul recompartimentarii, pentru un apartament din Sectorul 1. Proprietarii au dorit demolarea peretelui dintre bucatarie si debara, modificari ce necesita autorizatie. 

Pentru ca este o locuinta sub ipoteca, printre actele solicitate in certificat s-a regasit si acordul creditorului ipotecar. 

Recompartimentarile in locuinte sunt lucrari frecvente pentru care proprietarii emit autorizatie de construire. Printre cele mai frecvente modificari regasim:

Contacteaza-ne!

Acum stii cum arata un model de certificat de urbanism completat nu ramane decat sa incepem procesul pentru a obtine documentul si pentru proprietatea ta.

Apeleaza la serviciul de obtinere Certificat Urbanism!

Nu ai timp sa te ocupi de emiterea Certificatului de Urbanism? Te putem ajuta cu obtinerea Certificatului de Urbanism. Ne ocupam de tot procesul de obtinere in locul tau. 

Ne poti contacta la numarul de telefon afisat pe site.